43

Ska sova nu egentligen. Har gympa som vanligt imorgon 8.00.. Sen har jag även ett fysik prov imorgon. Kan säga att jag har rätt go ångest över det! Men ska verkligen försöka tänka nu att jag kommer klara det! Så kanske det hjälper. Så nu ska jag sova, och tänka att jag klarar provet imorgon! Håll tummarna för mig. Godnatt

42

 

41

(jag ser as stor ut på bilden men det är faktiskt för jag sitter helt cp...)
 
Saknar min gosi jätte mycket. Han och några andra som ror då är i Polen på Baltic-Cup. Själv fick jag inte hänga med så här sitter jag hemma själv i soffan och kollar på film och äter chokladbollar. Jag vet låter as roligt. Det är rätt skönt faktiskt, att bara ta det lugnt. Däremot är det lite väl ensamt. Kollade precis på "LOL", va riktigt bra tyckte jag faktiskt. Ska kolla vidare på en till kärleksfilm. Gillar helt klart kärleksfilmer. Dom är så mysiga. 
Så ni får ha det bra, har jag det iaf i min ensamhet....

40

 
Viki åkte precis hem så nu sitter jag här ensam. Dagen består utav plugg plugg och plugg... Nej men ska ha prov på måndag och måste räkna matte och göra spanska läxan så har rätt mycket att göra. Och sen är jag helt själv ikväll med så får la se vad jag hittar på i min ensamhet. Blir nog att kolla på lite film och så. 
 

39

 
Herregud nu kom viki UTAN jacka?!?!?! 
Seriöst hon kommer förfrysa, jag lovar. Men hon sa bara att hennes kofta va varm.... Vi ska la se om hon fortfarande tycker det efter våran promenad nere vid havet där det blåser as mycket. Hon är helt klart inte någon van vandrare! Okej jag är verkligen inte någon vandrare heller men jag har gått här många gånger och just en sån här dag krävs det mycket kläder (helst tjocka) om man inte ska frysa stjärten av sig!

38

Helt klart en utav mina favorit platser, nere vid havet här på stafsingestrand. 
 
Sitter och väntar nu på viki. Sen ska vi (hoppas jag iaf) äta om maten någonsin blir klar! Och sen har hon tvingat mig att vi ska ut och gå... Får la dra på vantar, mössa, halsduk och vinterjacka så klarar jag mig kanske. Man fryser hur mycket som helst bara man går ut genom dörren. 

37

 
Tänkte uppdatera en gång idag iaf nu innan jag ska sova. Försökte ladda upp bilden först men tog ju ett år så hann somna och allt med ju. Sen testade jag igen och då gick det självklart as snabbt. Så det blev en bild iaf! 
 
Men haft en bra dag idag! Åt lunch på Royal Thai med Viki, Yiyi och Vivi (måste erkänna att rätt grymt med de namnen såhär bredvid varandra för om man kollar snabbt är dom väldigt lika! hehe). Sen har jag klippt mig idag med. Blev inte så stor skillnad, klippte bort det slitna och sen klipptes det mer V "format" där bak. 
 
Imorgon har jag la sovmorgon med! Ska la bli räätt skönt. Så Yiyi om du läser detta imon typ när du har tyska så ligger jag nog och sover typ (älskar att reta henne för det). Nej fy  vad jag skriver en massa. Känner inte riktigt för att sova men nu får det bli slut på detta inlägget. 
Godnatt

36

 
Ska sova nu egentligen men känner mig inte så trött. Ska lyssna på lite musik och försöka somna. Ännu en lång dag i skolan imorgon så, och sen ska jag klippa mig efter skolan med. Ska bli sjukt skönt! kommer inte ihåg senast jag klippte mig faktiskt... Mitt hår ser verkligen ut som ett skat bo verkligen! Så hoppas det blir bra. 
Godnatt
 
 

35

 
Sitter la på engelskan nu igen, har typ inget att göra nu. Så tänkte att då kunde uppdatera. Men nej nu har jag integet att skriva. 
 
Ska fika efterskolan iaf med Emma, Linnea och Amanda, det ska bli mysigt träffar inte dom alls så mycket längre. Bara lite då och då....

34

 
Slutar äntligen snart engelskan. Och är också klar med uppgifen. Nu har vi hål timme så blir lite fysik pluggande nu.
 

33

Hittade en gammal bild på caroline. Tyckte den va lite mysig och så. Och det som gjorde att jag tyckte den va extra va fin va ju helt klart hennes ögon! Sjukt fina. Gillar nog den i färg mer där man kan se dom blåa ögonen, men även den i svart vitt tycker jag med är fin! 
 
Iaf idag har jag varit i skolan (ovanligt jag vet) och sen har jag inte gjort ett skit efter skolan. Bara kollat lite på tv och så! Hade gympa 8.00 imorse med och det sitter ju heller aldrig fel med ett beep-test 8 på en måndag morgon liksom! vet att ni är avensjuka.... 
Nej nu ska jag sluta skriva detta töntiga inlägget med absolut inget intressant alls! Adios 

32

 
Tänkte göra ett litet inlägg nu i väntan på att maten ska bli klar. 
Haft en lugn och skön dag idag, sovit och kollat film och lite så! Sen ska jag inte göra något speciellt. Ha det bra!

31

 
Kom precis hem från Lovisa. Har varit med henne och Caroline hela kvällen, har myst och bara pratat en massa. Eller fikat med såklart! 
Innan idag efter vi hade lämnat av marcus på roddklubben åkte jag hem och fixade mig iordning för att sen åka vidare till Halmstad. Hittade en del sak, ett par byxor, en lurvigtröja, en tröja, ett skärp och sen som lovisa kallde det, en gubbmössa! 
Behövdes helt klart lite nytt i garderoben, har bara massa tråkiga kläder som man tröttnat på. 
 
Nej men nu ska jag nog ta och sova, för imorgon ska jag träffa Julia! och sen plugga såklart, har inte gjort det någonting... 
Godnatt

30

 
Har precis vaknat. Ska in nu och duscha och lite så sen får jag se när jag åker till skolan. Vet inte om jag ska åka dit tidigare för måste räkna matte... Men känner mig inte så bra idag så får se hur det blir. 

29

 
Tänkte bara uppdatera lite smabbt nu innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det först skola och lite lyx på det så slutar jag 15.55. Jag vet sjukt lyx att sluta fem i fyra! Nej men sen kommer iaf Marcus, så det blir en bra dag tror jag allt. 
Godnatt

28

 
 
Haft en bra dag idag! Början var väldigt bra, tänkte att jag började skolan 8.00 så när klockan va 7.20 kände jag att jag va tvungen att börja gå upp, men just då när jag tänkte gå upp kom jag på att jag började 8.50. Det var LYX kan jag säga. Sjukt skönt att bara ligga kvar ett tag till. 
Men e helt slut nu efter sista lektionen som är ca. 3 timmar och då jobbade vi med kemi och fysik. Men nu har jag snart laddat upp mig igen och då ska jag fortsätta. 

26

 
Fick gå upp lite tidigare än vad jag brukar på onsdagar för marcus skulle åka 8.20. Så nu har jag ätit frukost och allt. Får la se vad jag hittar på tills jag börjar skolan. Ska nog åka hem till farmor sen och äta lunch, alltid gott! Så tills dess ska jag kanske räkna lite matte eller nått får se om jag orkar. Ha en bra dag! 

27

 
Varit en bra dag i skolan med mycket skratt. Mest från viki som typ blev helt galen på sista lektionen. Nu sitter jag bara i soffan och myser lite med maarcus och väntar på maten som mamma aldrig börjar med. 
Nej nu måste jag gå för har inte batteri på datorn och orkar verkligen inte hämta laddaren! 

25


24

 
Ni som känner mig eller de flesta vet ju att jag inte precis är någon speciell djurälskare om man säger så. Så att lägga ut en bild på lite olika djur kan ju verka lite konstigt... hehe 
Nej men dessa djuren e ju antligen söta eller rätt roliga (förutom elefanten som inte är något av det). Och lite variation på bilder på och så är ju inte fel! 
 
Men i alla fall är jag hemma idag. Kände mig inte alls bra idag, gjorde inte det igår heller. Så kändes inte som en lång dag i skolan idag skulle göra saken något bättre. Upptäckte däremot precis att de hade haft breakdance idag på gympan som jag läste på Viktorijas blogg. Hade varit kul att vara där och se när alla dansade iaf! Men men sånna smällar man får ta. Haft det rätt gött här hemma! Nej nu ska jag sluta, och denna gången kan iaf inte VIVI klaga på att jag skrivit lite! haha 

21

 
Sen igår har jag varit hos Marcus och bara tagit det lugnt. Varit jätte mysigt iaf! Inte alls taggad för skolan imorgon och gympa klockan 8.00. Ska äta lite nu sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite eller nått. 

20

 
Idag skulle jag då bara sätta på lösenordet på min iphone som jag gjort typ 100ggr. Men sen när jag var klar och så och skulle låsa upp den hade jag verkligen heeeeelt glömt av vad jag hade för kod.. så började  då med att den låste sig i 1minut sen 15 och till sist efter ha låst den till en timme två ggr så va hela telefonen avaktiverad... Så efter skolan gick jag till telia och frågade om hjälp men hon kunde ingenting och jag var tvubgen att googla hur man skulle göra ist och fick göra allt själv.... Men det viktigaste nu är att min älskade mobil funkar igen! 
 
Iaf sen efter allt detta gick jag och caroline och köpte present till lovisa som fyller år imon! (om du läser detta så kan säga att detta kommer vara din favorit present :* ! ) 

19

 
Inte alls gjort något speciellt roligt idag. Bara varit i skolan och sen när jag kom hem va det bara att börja plugga. Och aa det är ungefär allt jag gjort idag. Nu sitter jag bara och gör ingenting och pratar i skype men sen ska jag plugga lite till innan jag ska sova! Jag vet sjukt roligt liv, haha men det funkar bra för mig! 

18

 
Loved the feeling

18

miss u♥

17

 
Det går ju framåt nu iaf med bloggen.. hehe eller? Nej men har la typ 11 besökare nu, det e ju gött! Men har inte orkat anstränga mig eller lägga ut någonstans att jag bloggar så dom som vill läsa får göra det! e glad för det lilla jag har än så länge iaf. 
 
Idag har jag varit på Ikea med familjen! köpt in lite nya saker till min lilla stuga nu! Börjar fixa sig här nu ska ni veta! 
 
Nej men nu får jag ta och sova lite, för imorgon är det värsta mördargympan 8.00 och sen 15.00 skolfotografering. 

17

 
Gick upp 8 idag, en lördag. Aja men det var bara för Marcus skulle iväg så då fick jag med gå upp. Men kommer iaf inte sova bort dagen! Så idag ska jag försöka att få lite läxor gjorda. 
 
Sen ikväll ska jag till Varberg på kräftskiva så detta bilr nog en bra dag! 

16

 
Skön dag idag i skolan! tre lektioner är la helt ok ändå. Och imorgon så har vi inga lektioner utan först ska vi äta frukost i matsalen, sen ska vi på en föreläsning och sedan är det ett yoga pass som gäller! Sen på eftermiddagen vet jag inte riktigt vad vi skulle hitta på men det märker vi imorgon! Ha det fint, så ska jag dyka ner i matteboken igen....

15

Som ni ser är ju bilden sjukt mycket redigerad, men tyckte att färgerna blev coola och jag gillar den ändå. 
 
Har varit en lång dag i skolan idag! Den tog verkligen aldrig slut och har mått dåligt ungefär hela dagen, så slutade med att jag somnade på soffan när jag kom hem så har inte blivit så mycket pluggande.
 
Allt jag gör nu för tiden är plugga... men så är det la på gymnasiet+ att jag går naturvetenskaps programet. Men jag tycker det är kul ändå, och en bra klass har jag med.

14


13

Bild på Caroline :) 
 
Gud vad jag har mycket att göra, vet inte var jag ska börja så blir inget gjort. Ska nog gå och lägga mig snart. Har i alla fall haft en grym helg! 
 
I fredags träffade jag några i klassen och var på entill pizzeria och åt och sedan när de andra gick på någon bio åkte jag vidare på en kräftskiva, sjukt gott! Sen igår var jag med min gosi som mötte mig på stationen och sen gick vi och åt frukost på stan och sen gick runt där lite och sen har vi kollat film och bara haft det mysigt. 
Och imorse tog jag tåget vidare till göteborg och träffade Asha, vi gick bara runt lite och fikade och jag köpte en tröja och en väska nu till skolan med. 
 
Men nu blir det lite go musik och sängen för mig, godanatt!