23 februari

Ja inte gjort någoting än så länge idag. Ska plugga lite nu tänkte jag. Börjar ju närma sig skolstart igen... Tar emot lite faktisk. Har rätt mycket plugg kvar med, men det löser la sig. Men det jag längtar till är i alla fall bara tills senare idag när jag äntligen får träffa marcus. Men nu lite matte och fysik! ha en bra lördag
 

22 februari

Bilderna är från igår när jag, pappa och gustav va ute på en liten promenad (och ja pappa har någon väldigt konstig min, va nog ett jobbigt hopp). Haha, det va riktigt skönt att komma ut faktiskt och det va jätte fint väder! Det va första gången på hela veckan men typ som jag kom hem ifrån. Har nämligen legat hemma hela lovet typ för jag har haft väärldens förkylning... Men nu efter att ha gjort allt för att bli av med den (alltså ingenting, kollat film) så e jag nästan frisk. Och imorgon ska jag äntligen få träffa min gosi som jag inte träffat på två veckor nu. Men nu snart kommer nog Rita om hon hittar hit, så ska vi nog plugga lite och så. Ja det ska bli kul ja förutom plugget då ja. Men ha en trevlig fredag.

Skidresa i alperna, Tyskland och Österrike

Utsikten från huset där vi bodde.
Här är vid huset där vi bodde. Till höger där står jag på stigen man var tvungen att gå på för att komma till bilarna typ 700m bort. Gelt klart fett jobbigt va det att gå där på morgon och släpa på pjäxor och massa bröte. 
Här är en av våra många fikapauser. Just här va första dagen då vi hade kanon väder. 
 
På väg ner då efter fikandet. 
Lite lunch med. Här ser vi då en currywurst som då va en AS stor korv dränkt i nån ketchupliknande smörja med curry i och massa pommes. 
Här är Jonathan och Gurren då.
Och här jag och Caroline som drar till med snygga miner under fikat. 
Lite berg.
Caroline och berg.
Och sen bild på mig och Caroline när vi satt och solade på toppen och drack varm chocklad och åt chocklad. 
 
Så det va några bilder från skidsemestern som vi va iväg på förra veckan. Va hur härligt som helst och hade gärna åkt dit igen. Tog bara fruktansvärt lång tid att åka bil dit men det gick bra! 
Sen är det mest bilder på mig och Caroline men det e bara för vi va mest och åkte runt med våra iPhones och tog bilder med dom. Vissa är även men mamma och pappas kamera. 

I need you, I miss you.


you make me happy and i love you.

jag förstör verkligen hela bilden blundar och allt men jag ser iaf glad ut och det va jag med! Är alltid glad när jag är med min gosi. Och idag har vi varit tillsammans i 10 månader. 
I natt sov marcus hos mig med men sen imorse kände han inte sig så bra så han fick åka hem och kunde inte hänga med till katrinebergsfolkhögskola där vi skulle vara idag med roddklubben på en framtidsdag. Va rätt avensjuk på honom faktiskt för hade helt klart också hellre varit hemma. Men iaf har jag varit där sen 9.00-16.00, kul. Men det va la allt, ha en trevlig lördag.