It can get ugly, before it gets beautiful.

Tycker faktiskt jag har lyckats ganska bra med texten alltså, hehe. Nej men har inget att göra. Så testade lite bara. Skulle egentilgen fixa en annan bild jag tänkte läggga upp men sket i det. Och tycker ändå denna e bättre än inget. 
I alla fall har jag haft en bra dag, gick upp tio va helt klart det som va bästa med dagen typ. Sen en ganska go dag i skolan från 11.55 till 15.55. 
Och imorgon ska jag kaaaaanske träna, och sen ska jag till min gosi. Sen på söndag ska nog jag och mamsen baka och lite så och nu vet ni hur jag hade tänkt att min helg skulle vara. Hoppas den blir så nu bara och att den blir bra! Men nu ska jag sluta skriva massa tråkig text, hejdååååå.

Rihanna-Stay

 
Två bilder från idag. Den till höger tog jag på matilda på biologi lektionen i aa vet faktiskt inte riktigt vad det heter men aja. Och den andra nu bara på kvällen när jag "pluggade". Okej ja det gick inte så bra. Det var så sjukt svårt så tog en paus, eller haft en nu i över en timme haha. Ska iaf räkna lite kemi innan jag lägger mig. 
 
Sjukt go låt med förresten. 

please don't leave, i need you.

dagen har la varit helt okej. eller nej den har faktiskt sugit riktigt mycket. Än så länge ungefär det ända bra och roliga att va med lovisa en liten stund. Får se hur resten av dagen och kvällen blir. Blir nog bra. Hatar tisdagar verkligen, sjukt skönt att den är över.

19 november

Ojoj herregud vad det går dåligt för mig och mitt bloggande! Men kan säga att allt annat går bra! nästan iaf, tänkte bara skriva att jag inte kommer lägga ner så mycket tid på bloggen nu men gillar helt klart er som kollar in på min blogg varje dag lite extra! haha. Men det är mycket i skolan och så hinner inte med att ta några kort eller så men ni kan ju alltid följa min instagram om ni vill det ist, @linneaahallgreen och sen har jag även twitter @lihallgreen också men uppdaterar inte så mycket alls faktiskt... Men aa lite ibland kanske, men ni får ha det bra och hoppas allt är bra med er med! puss

Now everything is falling into place

Blev två fla bilder på mig, har inte mycket attt bjuda på bland mina bilder. Men det se så tomt ut utan.
 
Men i alla fall är jag inte alls så sugen på att blogga nu förtiden. Så det kommer la ett och annat inlägg lite då och då. Skriver när jag känner för det i stället. 
 
Det är gött i alla fall att allting känns bra nu förtiden, allt känns riktigt bra faktiskt! Vet inte riktigt varför men det bara är så, och det är en otroligt bra känsla. 
 
Och då när jag ändå är i farten kan jag ju berätta lite kort om min helg, jätte intressant jag känner det med och att ni säkert vill läsa det hehe. Men aa tänker göra det i alla fall. I fredags efter skolan åkte jag till tändläkaren och fixade om lite med mina tänder, så nu tycker jag allt att dom ser bättre ut! På lördagen chockade jag och caroline och kom till morgonträningen kockan 9! är fortfarande chockad att jag faktiskt gjorde det, och sen var min gosi hos mig en stund efter det tills han skulle träna, jag sket i det för jag va trött, hehe. Men sen såg jag på den nya bond filmen SKYFALL med viki, den va riktigt bra! Och sen idag kom marcus till mig med efter han hade tränat och sen efter en stund åkte vi och trände, först rodd och sen innebany! Så nu är jag trött. Och herregud vad långt det blev, men det va allt för mig! hejdåååå

Stay strong

Har var väldigt dålig uppdatering. Har inte alls kännt för att blogg. Men tänkte skriva lite snabbt nu bara för att min kära vän skickade ett argt sms till mig (va massa arga gubbar med i det!) hahah. 
Nej men det va la ändå dags att uppdatera lite iaf. Orkade inte fixa någon bild så tog en gammal. 
Snart ska jag åka hem till marcus och sen sover jag där i natt, för börjar la som vanligt 11.40 imon eller kanske till och med 11-50 vet inte riktigt men sjukt go tid iaf!  Jaa det var allt för mig, får se när nästa inlägg kommer!

just keep going

Tråkig bild jag vet, men har inga så tog ett kort på fönstret innan. Alltså är ungefär såhär vädret är, dystert och regnit. Men det börjar bli lite mer sol nu ser jag allt och tror till och med att regnet slutade precis. Men aa i allafall finns det inte så mycket att göra idag, och jag har massa plugg att göra så sitter med det nu. Eller tog en liten paus nu! Fast nu är det dags att börja igen alltså...

2 november

I dag har jag varit hemma hela dagen. Har äntligen räknat klart matten med! Sjukt gött. Bara biologin och svenska talet kvar. Nu börjar jag få lite brottom som vanligt, måste ta på mig något annat än min pyjamas nu för vi ska åka till morfar om en stund och så. 
Har även 7 månader idag med min gosi. Saknar honom
 

1 november

Ja nu är det ju då 1 november, och då hade jag tänkt att jag ska börja träna nästan som vanligt igen. Så nu ska det bli fart på mig! Så kom in för ungefär en timme sedan från en löprunda i världens spöregn och nu efter en lång varm dusch så ligger jag i sängen under mitt varma gosia täcke.
Och lite knäppt kanske att springa i regnet men va tvungen för kan ju inte börja med att inte träna första dagen och kan inte i kväll för ska nog på bio med Caroline! :) 
Men nu tänkte jag kolla lite på film och sen plugga. Ha det bra!