everything

-
Ligger på soffan, här har jag legat sen jag kom hem från skolan och tänker ligga här tills jag måste iväg till träningen. Go dag idag i skolan med två lektioner och en var gympa och sen inte något till imorgon i skolan som jag inte gjort så kan bara ta det lugnt ikväll och slippa plugga. Hoppas ni med har en bra torsdag kram

Varför ska allting vara så svårt?

Bild från vår resa i Hawaii 2012
-
Nej varför ska allting vara så svårt. Känns som det finns en massa motgångar hela tiden men sen antar jag väl att om man tänker till hittar man även det positiva i det hela, det man har lyckats med. Det är det jag ska försöka fokusera på och kämpa vidare. Hade bara varit så himla skönt att resa bort kanske till hawaii igen och bara ta det lugnt och ha det skönt. 

♡morgonträning♡

-
Om ni inte förstod det så är jag verkligen inte seriös med hjärtanen vid morgonträning för det är inte min grej riktigt för är verkligen ingen morgonmänniska. Men för mig var det min sista sovmorgon igår för både idag och imorgon är det morgonträning 9.00. Så igår låg jag typ i sängen tills halv ett det var riktigt skönt. Känner mig inte alls redo för skolan på måndag. Känner mig inte heller så redo för andra träningspasset sen idag, det är ju så mycket skönare här i sängen. Men det är skönt när det är över och sen ska jag till morfar och äta våfflor så det ska bli gott. Ha en bra lördag.

vad skulle du göra då?

 

snickersrutor och energibars

 
I tisdags gjorde jag snickers rutor (den till höger) och egna energibars och de blev faktiskt väldigt bra och goda. Har så himla mycket fritid nu på lovet som jag inte rikigt vet vad jag ska göra med men det är sjuk gött! Nu ska jag in och äta frulle med pappa, gustav, farmor och farfar sen idag hade jag tänkt att inte görs så mycket och sen träna men blir nog inget mer sen fakitskt.

♡ Sportlov ♡

Så sjukt gött med lov! Igår va en bra dag, som började med morgonträning (mindre roligt) sen träffade jag Emelie och så åkte vi till Varberg och kollade på bio (Frozen så sjukt bra) och efter åkte vi hem till mig och badade i vårt bubbelbad i 2,5 h tror jag det va pappa sa det iaf. Tappade ju helt tidsuppfattningen efter ett tag. Idag hade jag även min första sovmorgon såååå himla skönt. Sen har jag inte gjort något mer vettig än att hjälpa pappa och sen tränat med. Nej förresten som ni kan se fick jag även nytt rekord på Flappy bird (nöjd). 

The way you did once upon a dream

 
 
 
 Hade tagit en bild på mina fina tulpaner med min kamera med men så tappade jag minneskortet och så gick det sönder (?!) knäppt. Denna har jag tagit med min kära mobil istället. 
Vet egentligen inte varför jag uppdaterar min blogg för vet ju att det antagligen kommer dröja tills nästa gång jag gör det igen. Men kände för det och tycker om hur min blogg ser ut nu med dom fina blommorna som bakgrund och allt. Kram hoppas ni hade en bra allahjärtansdag igår.