tired.

Bilder från tumblr.
-
Är så sjukt trött idag och orkade verkligen inte göra något. Så har tränade innan och nu bara varit hemma. Ska sova nu med, sen träning imorgon 10.00 ocg 15.00 och sen ska jag la plugga eller nått. Kul liv, men är rätt nöjd nu ändå. natti natti

So I'll just keep on running

-
helt klart mina nya favorit jeans. Syns inte så mycket på bilden, men dom är verkligen hur sköna som helst och tycker verkligen om färgen med! 
Ja tog fram kameran idag, sen orkade jag inte mer. La mig i soffan och tog kort på mina byxor och sen gick jag in och åt, haha. Men i alla fall så är det sjukt gött att det är fredag imorgon! Är däremot väldigt nervös över lördag då jag ska tävla. Långloppet, 5000m i singel ingen hitt alltså. Hoppas på fint väder i alla fall! 

i don't know what i did wrong.

-
Ja som ni ser på bilden så gillar jag rihanna. Har alltid gjort det, sjukt go musik. Men just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber och är fett besviken att jag inte fick någon biljett till någon av hans konserter. Typiskt alltså, hade verkligen velat se det. Men ska i alla fall bli kul när jag, Lovisa och Caroline ska se Bruno Mars i höst! Det längtar jag till. Fast hade ju hellre sett Justin eller Rihanna men Bruno är väldigt bra med!

so much on my mind.

 
Älskar verkligen ändå att det alltid är några som är inne på min blogg varje dag! 
Vet egentligen inte varför jag uppdaterar bloggen för är inte alls på humör för det, men gör typ allt för orkar inte ta tag i pluggandet... Skulle verkligen bara vilja kolla på ett avsnitt av game of thrones och äta min choklad, det hade verkligen varit lyx!