close to eachother

Och ja sjukt snygga kläder med på bilden, hehe. 
Efter jag hade gått upp ur sängen idag åkte jag och mammsen in till stan och köpte en ny skidjacka till mig. Blir fint sedan på sidsemestern. Lyckades även övertyga Caroline att hon skulle hänga med så nu längtar jag jätte mycket! 
Däremot när vi va på väg hem började jag må jätte dåligt och sen när jag kom hem mådde jag verkligen fruktansvärt. Så har legat i sängen hela dagen och tryckt. Har ändå haft en mysig lördagskväll hemma. 

25 januari

Kvällen har jag stått i garderoben på falkenbergs revyn. Alltid lika roligt...eller? nej, men det är iaf alltid lika gott med en köttbullstallrik! Nu ska  jag nana, natti natti.

you're all i want, you're all i need.

Bilder från tumblr.
 
Känns så sjukt skönt, har typ inte pluggat nått på två dagar (förutom liiite matte nu precis) och det är verkligen så himla skönt. Att bara ligga i sängen och kolla på någon go serie eller nått. Lyx verkligen. 
Har nämligen inga prov än som jag vet om, bara lite inlämningar men det löser sig snart!
 
Men iaf så längtar jag jätte mycket tills imorgon för ska sova hos min gosi då. Det jag ser fram emot mest just nu. Saknar honom.
Nu måste jag nog däremot sova om jag ska orka skolan imorgon. Godnatt

The sound of your voice is my favorite

 
åhh ja nu blev det en till tråkig bild på mig... herregud. Måste ta lite kort snart, men tiden räker knappt till redan så finns ont om tid till att fota. 
Det är mycket i skolan men denna veckan är ändå hysat lugn och det känns skönt! Bara spanska provet imon som ligger och trycker och kan säga att jag helt klart e ganska nervös för det! Får hålla tummarna att det går bra! Men nu ska jag nog se ett avsnitt av gossip girl innan jag ska nana. Natti natti

you don't know that it hurts.

Okej ingen bild nu heller för orkar verkligen inte det. Är verkligen bara så sjukt irriterad just nu och vill bara sova. Men nej jag måste plugga lite till och sen är verkligen allt bara jobbigt. Typ som att min mobil precis åkte ner i golvet... Orkar inte. Men ja nu ska jag sluta klaga. Hoppas ni är på bättre humör och inte har så mycket att plugga. Just nu hade det bara varit lyx. 

Just want you here now.

Kan säga att ni alla är säkert sjukt avensjuka på min lördag, fast nej okej inte alls. Först simmade jag vid nio ungefär, sen hem och plugga lite och sen till roddklubben och träna lite till. Hem igen och plugga lite till och nu ska jag snart ta på mig lite andra kläder än mina mjukisbyxor och kofta eftersom jag ska stå i garderoben på falkenbergs revyn! Ja det som antagligen kommer vara bäst med denna dagen är att jag ska äta på torggrillen. ♥Köttbullstallrik♥ L Y X

Ha en bra lördags kväll allihopa!

miss you so much it hurts.

Och ja jag vet sjukt tråkig bild på mig igen men det är allt jag har för tillfället. Men ville bara uppdatera snabbt, måste däremot sova typ nu egentligen för ska upp 8.00 imon... Men ja och ville bara skriva med att min kära vän Tilde fyller 18 år idag!!!! Sjukt, och typiskt att jag bara är 16... haha 
Men natti natii 

take a breath and let the rest come easy.

Sitter i sängen med datorn. Skulle börja på med att plugga nu innan skolan börjar igen för har verkligen jätte mycket att göra. Men nej har inte blivit av något alls. Nu sitter jag och väntar tills jag ska iväg till träningen. Är sjukt sugen på glass så funderar starkt på att gå in och ta lite, även om det är innan träningen, men det är väldigt gott alltså. Kanske får bli en smoothie i stället. Ska inte skriva något mer om mitt inte så intressanta liv, men ha det gott. 

Set me on fire

 

It's strange how just one person can make you so happy.

.
.
 
La in alla bilder från min mobil för någon dag sedan för den har segat som bara den och har blivit lite bättre nu efter att tagit bort typ alla bilder från den. Så nu när jag hade alla bilder på datorn tänkte jag att jag kunde slänga ihop lite bilder från 2012. Okej jag vet att det inte är så jätte fint gjort men orkar inte fixa mer eller göra om det. Men det får duga. 2012 va ett bra år. Va med massa undebara människor. Hoppas nu bara detta året med blir bra. 
 
Nu ska jag i alla fall sova. Måste gå upp halv nio imon... 

What if?

Har varit dålig på att uppdatera alltså. Men nu kommer i alla fall två fina bilder på fyverkerier som jag tog med iphonen på nyår. Lyckades typ missa tolvslaget för det hände massa. Aja. Hade en mysig kväll i alla fall. Och året har börjat bra! 
 
Sitter nu i min ny städad stuga. Har tagit ut allt julpynt och granen. Hatar alla hemska barr som var exakt ÖVERALLT. Men nu är det fint. 
 
Imorgon åker nog jag och caroline och shoppar lite och sen på kvällen ska jag kolla på falkenbergs revyn genrepet. Tycker inte det är så kul men det e gratis med så. Sen ska min gosi sova här tills på lördag. Så tror helt klart det blir en toppen dag imon! Nu ska jag titta vidare på hjorton som går på tv och så.