the year didn't end like I wanted to, but i hope that the start will be good.

.
.
så ville bara skriva gott nytt år!
sitter och väntar på att lovisa ska bli klar, sen ska vi vidare. Ha en bra kväll/natt :)
 

not really sure how to feel about it.


everybody has their ups and downs.

Ska verkligen bli jätte mysigt med jul imorgon! Älskar alla mat och att allt bara är så himla mysigt! Däremot nu så har jag precis städat undan lite i mitt rum. Det var KAOS här. Det sorgligaste var att granen kollapsade igår. Jag och marcus hade precis fixat klart den och sen när marcus skulle hänga på sista julgranskulan rammlade den över honom, haha. Den var jätte fin och nu står den i ett hörn bara och är jobbig.... Får fixa den imorgon! Nej nu får jag fixa klart här inne. Hejdå! 

21 december

Sååå ännu en gång gick INTE jorden under som dom sa. Har varit rädd alla de andra gångerna de sagt att den skulle göra det, men orkade inte denna gången och ja som sagt vi klarade oss bra ännu en gång! okej någon gång tror jag den kommer gå under, men inte bara därför att någon kalender tar slut eller så. Aja nog om det! 
 
i alla fall.... ÄNTLIGEN JULLOV! och ja är sjukt glad över det. Va så otroligt trött nu det sista och det har varit så mycket så nu ska det bli skönt med ett lov. Efter avslutningen så gick jag och några i min klass till stålboms och fikade lite. Sen åkte jag hem och så kom julle så va vi ute och fotade lite och nu sitter vi inne och myser i värmen. Fyfan så kallt det är ute. 

I'm stronger now, or so I say

Tänkte bara uppdatera super snabbt nu innan jag ska sova. Börjar åtta imorgon med ett rollspel som vi ska ha i biologin... hehe kul... nej själv ska man la vara forskare. Låter rätt proffsigt ändå. Hahah nej skoja, men nu har jag skrivit lite och fixat lite så jag ska ha något att säga imorgon. Inte för jag har en aning om det är rätt men det löser sig nog. Får hoppas det går bra! 
 
Sjukt trött, tränade innan och idag var det ju ,maxstyrka och sen vanlig styrketräning så e sjukt trött nu men det va roligt! Nu ska jag sova så jag är redo imorgon! natti natti

there's a possibility

Okej hur skönt hade det inte varit att vara på solsemester nu då? I stället sitter jag nu hemma under täcket och ska lära mig spanska glosorna (hatar spanska) och ett plus är ju med att jag har fått fetaste naran så läpparna svider och LYSER i rött... typiskt. Förresten är bilden så sjukt gammal! Sjukt kort hår hade jag där med och blek va jag med för den delen. Kommer inte ens ihåg var den är tagen. Kanske på mallorca, skulle chansa på det. 
 
Men nu ska jag försöka lära mig spanskan och sen nana. 

It just feels like you forget me sometimes.

Typsiskt att när man går och lägger sig sjukt tidigt att det inte ska gå att somna. Gick och la mig 20.30 för låg och sov i soffan.  Men nej har legat vaken tills nu och har verkligen inte kunnat somna. Har helt enkelt för mycket att tänka på. Och sen så vet jag att bilden är sjukt sleten men orkar inte fixa nån och denna låg redan uppladdad för as längesen så körde på den. 
 
Men har i alla fall haft en jätte bra helg. Och nu är det bara en vecka kvar i skolan, så sjukt skönt. 

the luckiest girl on the planet.

 
Idag har jag varit duktigt faktiskt på riktigt, har pluggat ända sen jag gick upp idag (klockan 12) nej men har fått mycket gjort och nu känns allt lite lugnare. Har varit inne och kollat på film med mamma och nu ska jag sova. Imorgon blir det ingen gympa för mig på morgonen (va synd) hehe för jag ska till doktorn.... Aja nu måste jag sova natti natti.

du är den finaste.

Orkar verkligen inte börja plugga. Har världens ångest för det är så svårt och orkar inte riktigt ta tag i det. hehe 
Men det löser sig! Gör det alltid, men ska faktiskt tvinga mig själv att räkna lite kemi. Matte har jag redan räknat typ tre timmar idag så det får räcka. Har i stället nu för att plugga kollat på portkod1321 sjukt bra! kollade på slut på den, hoppas det kommer en säsong till! 
Nu spelar jag quizkmapen mot marcus. Lätt vinst ja. Haha nej men har vunnit en gång (okej han två) men ändå. haha

there's a smile on my face

Helgen blev faktiskt ungefär exakt som det va planerat. Har varit en jätte bra helg. Och har inte pluggat någonting känns väldigt skönt att få en liten paus från skolan och vila upp sig inför de sista veckorna nu. Har jätte mycket nu så nu kommer jag få plugga plugga plugga... Aja, snart är det jul i alla fall. Längtar verkligen jätte mycket! Och julklänsorna börjar komma och allt är så mysigt. Men nu ska jag läsa lite i min bok som jag har ganska mycket (jätte mycket) kvar att läsa i. Och sen är det gympa imorgon 8.00 som gäller, och sen måste jag gå upp lite tidigare med för måste se julklaendern med! Så natti natti hoppas ni haft en bra helg.