best i ever had

-
Även om det är svårt nu så kommer det bli bättre. 

inte tillräckligt bra

 

Perfekt söndag

Haft en perfekt söndag idag med caroline. Vi gjorde en pannkakstårta med hallonsylt, nutella, grädde, glass, hallon och såklart en massa pannkakor! Den blev riktigt god och att sitta ute i solen gjorde såklart allting ännu bättre. Det som inte var perfekt idag var däremot att jag gick upp 8.30 för att 9.00 anmäla mig till tjejvasan men det gick inte för allt kraschade så satt i onödan i två timmar och väntade... Sen kissade carolines katt nästan på mig med. Tror inte han gillar mig. 
Men imorgon är det måndag och nya tag, så nu ska jag sova. Natti natti

We all just chasing a dream

Inte så mycket som hänt sen senast. Var i Halmstad en sväng i helgen med matilda och emelie och fick hem två tröjor och en skrivbordslampa. Perfekt till mitt skrivbord så nu kan jag plugga där med! Fast blir nog ändå mest i min säng. Var på en föreläsning eller tre i måndags men en var Petter föreläsare på. Var riktigt bra! Ville typ inte att den skulle ta sllut och man kollade inte alls på klockan eller blev uttråkad. Riktigt bra helt enkelt. 
Lite sovmorgon imorgon men eftersom jag älskar att sova så tänkte jag sova nu. Natti natti. 

2 mars

-
Kände för denna bilden nu hur fint hade det inte suttit att stå där nu på en strand på Hawaii? Nej men jag ska iaf snart sova för är helt slut. Igår var marcus hemma hos mig och vi kolla lite på mello och hade det gött. Imorse var det morgonträning (igen) 8.00 denna gången då vasaloppet startade och vi skulle köra distans till hela så blev en timme på roddmaskin och sedan tre timmar på cykel. Inte jätte nice faktiskt. Så nu är jag trött och sjukt otagg på skolan imorgon men börjar i alla fall 9.30 så det blir en go start på veckan! Sov så gott.